Veiligheid en privacy

Onze privacyverklaring Beveiligde internetverbinding bij betalingen Lid van de Nederlandse QShops Organisatie
Aangesloten bij het College Bescherming Persoonsgegevens Duidelijke Algemene Voorwaarden Terug naar Klantenservice


Wij houden je privégegevens privé

Deze shop, is onderdeel van Lako Electroworld, speelt open kaart en gaat zorgvuldig om met je persoonsgegevens. We doen er alles aan om de betrouwbaarheid, veiligheid en integriteit van de door ons verzamelde data te waarborgen. Lako Electroworld is van mening dat de beveiliging van deze shop van bovengemiddeld niveau is én blijft. Ons toegewijde team van IT-experts staat hier garant voor.

Wij beschermen je privacy op de volgende manieren:

* Je persoonlijke informatie wordt niet verkocht of doorgespeeld aan derden.
* Je gegevens worden veilig opgeslagen in een niet-publiek toegankelijke database.
* Je transactiegegevens worden versleuteld over internet verstuurd zodat afluisteraars geen kans krijgen.
* Wij gebruiken je e-mailadres slechts éénmalig om je bestelling af te ronden. Wij sturen je alleen aanbiedingen, nieuwsbrieven en andere circulaires na je uitdrukkelijke toestemming.
* Als je geen berichten meer wilt ontvangen van ons, dan kun jij je te allen tijde uitschrijven door een mail te sturen naar sales@ezhome.nl. Wij sturen je dan geen mailings meer.

Als je een bestelling plaatst bij ons, kunnen we de volgende gegevens van je vragen:

* Je naam en adres. Deze gegevens gebruiken we om de bezorging van je product correct af te handelen.
* Je e-mailadres en telefoonnummer, zodat we je op de hoogte kunnen houden van je bestelling.
* Betalingsinformatie, zoals je creditcard- of bankrekeningnummer. Dit gebruiken we om je bestelling af te ronden. De gegevens worden versleuteld verstuurd en niet opgeslagen.

Om je winkelmandje op te kunnen slaan, maken wij gebruik van een zogenaamd cookie. Deze wordt alleen binnen één sessie opgeslagen - zodra jij je browser afsluit, is het weer verwijderd.

Net als alle webshops houden we bovendien door middel van een cookie bij welke pagina's worden bezocht en hoe intensief onderdelen van deze shop worden gebruikt. Zo kunnen we onze site nog beter aanpassen aan je wensen. Wij gebruiken deze gegevens nadrukkelijk niet om een profiel van onze bezoekers samen te stellen.

 

Verwijderen of wijzigen van gegevens


Wens jij je gegevens in te kijken? Of wens je dat Lako Electroworld je gegevens verwijdert uit zijn systeem of wijzigt? Dien je hiertoe dan gratis een verzoek in per post of email. Je kunt je zo ook op ieder ogenblik verzetten tegen de verdere verwerking van je persoonsgegevens voor direct marketing. Het is echter niet mogelijk om de tenaamstelling op een factuur aan te passen.

Beveiligde internetverbinding bij betalingen

Tijdens betalingen wordt de verbinding tussen jou en deze shop beveiligd. Met behulp van SSL worden de transactiegegevens versleuteld over internet verstuurd. Om met SSL te betalen heb je geen speciale software nodig. Je herkent een veilige SSL-verbinding aan het "slotje" in de onderste statusbalk van je browser.

Lid van de Nederlandse QShops organisatie

QShops Waarborg logo
Wij zijn aangesloten bij de Nederlandse QShops Organisatie, kortweg QShops.org. Leden van QShops.org onderschrijven de Gedragsregels QShops. In deze gedragsregels wordt verwezen naar relevante Europese en Nederlandse wet- en regelgeving en richtlijnen.

Ook verwijzen de gedragsregels naar afspraken met marktpartijen zoals bijvoorbeeld de Consumentenbond. De gedragsregels verwijzen ten slotte naar bindende algemene voorwaarden en adequate geschillenbeslechting. Meer informatie over de Nederlandse QShops Organisatie vindt je op de site van deze organisatie.

Aangesloten bij het College Bescherming Persoonsgegevens


De gegevens die je invoert op deze site worden alleen gebruikt voor de afhandeling van je bestelling of voor het toesturen van aangevraagde informatie. Lako Electroworld is ingeschreven bij het College Bescherming Persoonsgegevens. Meer informatie over het College Bescherming Persoonsgegevens vindt je op CBPweb.nl/


Duidelijke Algemene Voorwaarden


Onze algemene voorwaarden zijn tot stand gekomen in samenwerking met QShops.org.